Sládkovičova 1306/2, 031 01 Liptovský Mikuláš 0907 318 959 jktech@jktech.sk

Realizácia montáže stacionárneho ozonizačného systému v priestoroch verejných wc

Montáž bola realizovaná na základe požiadavky klienta, ktorý mal aj napriek dostatočne vykonávanej hygiene priestorov problém so zápachom z kanalizácie na verejných toaletách z dôvodu zle navrhnutej vzduchotechniky ktorá nebola schopná dostatočne odvetrávať priestory. Myšlienka osviežovačov vzduchu bola našťastie zavrhnutá hneď na počiatku projektu,  nakoľko nie je nič odpornejšie ako zmes zápachu a rôznych akože POHLCOVAČOV PACHOV a podobných syntetických vôní.

Montáž generátora ozónu u klienta zabezpečí pocit sviežeho  vzduchu  bez akýchkoľvek ďalších nežiadúcich pachov. Generátor  ozónu je bezpečne a pevne uchytený na stene, rozvod ozónu sme zabezpečili  teflónovými hadičkami  popod podhľad do viacerých častí priestoru. Zariadenie je konštruované na nepretržitú prevádzku, nie je potrebné nič dopĺňať ani vymieňať. Na výrobu ozónu generátor využíva dostupný atmosférický kyslík. Takýmto spôsobom sme proti zápachu  schopní ošetriť v podstate akékoľvek uzatvorené priestory, je to len o navrhnutí dostatočné výkonného generátora na daný priestor.

Ďalší benefit a  obrovská pridaná hodnota zariadenia hlavne vo verejných budovách v obdobiach rôznych viróz je tá, že aj malé množstvo ozónu vo vzduchu dokáže účinne potláčať obrovské spektrum vírusov, plesní, kvasiniek a iných patogénov nachádzajúcich sa v priestoroch zariadenia

Ďalšie možnosti a príklady využitia